bikeportal.org.ua

XCO "Діброва" 2015

ХСО Діброва "Пішов і не боявся" (впав і покотився)

       Ще раніше Роман з Коломиї запрошував прикатати їхню нову трасу, потім ще раз, але щоразу ніяк не получалось, тому тепер вирішив що їду 100%. Погода цього року не радувала тому до цієї гонки я катав нормально раз 5. Хоч планував що буду тренуватись, навіть визначив свій пульс анаеробного порогу 170, максимальний 186.


       Приїхали і зразу ж вирішили прикатати трасу, відразу вразила велика кількість контруклонів, дропів, корінь і тп. Після половини траси в мене чуть очі на лоба не вилізли, правда все пробував їхати зразу. Себе вважаю технічним особливо на спусках ... а тут жесть.

       Мені страшно, де-не-де місця такі що я б це ненаважився зїжджати але розуміючи що хтось їде теж їхав. В одному місці де був обїзд поїхав по прямій траєкторії, колоди, а після них майже вертикальне падіння і підйом зразу ж. Чи то я чуть тормоза зажав хоча вроді і ні, на низу я вже лежав. Добре так собі по нозі заїхав, невеличкий забій (зараз синяк на дві лодоні). Далі траса теж вражала, сіськи теж сподобались, правда пригати їх би не наважився, як би не прикатка з Романом. Після чого зрозумів в цих місцях бажано зупинитись роздивитись траєторії і вже після того їхати.


        Рушили на старт мало б бути учасників з 20 так як дивився попередню реєстрацію, думав о буде з ким потягатись. А тут бачу на старті 13 чоловік і реальних з ким можу тягатись це тільки Володя з яким ми і приїхали :-) Ну що ж думаю всеодно буду їхати в свому темпі насолоджуватись трасою (а тут є чим насолоджуватись). Головне участь, багато хто про це забуває і каже чому їхати якщо не претендуєш на пєдестал. Навіть в положенні змагань пише: "пропоганда здорового способу життя і велосипедного спорту серед широких верств населення". Стартую як завжди останній, планую їхати в свому темпі, а потім по можливості якщо когось буде видно наганяти. Вийшло все навпаки.

      

       Стартують всі дуже сильно, стараюсь хоч в зоні видимості тримати. Правда пульс 180 ого думаю про себе максимальний в мене 186, думаю таке хвилювання і тдп зараз побачу реальний. Хоча там такі 2 апхіли, що після 2 кола я вже пішки йшов.До кінця кола обхожу Володю, Романа, недалеко Любчик, Славік думаю ну нічого собі норм. Але навіть при виїзді на 2 коло всеодно пульс вперто показує 180...На кінці 2 кола на "скосі" падаю, як і всі, тут падали часто.

      Трохи збивається темп, пропускаю Славіка. Розумію що навіть 5 кіл в такому темпі я не потягну. Фішка траси в тому що тут на спусках не відпочинеш, тільки кінцівка траси метрів 300-400 простіші, а так постійні трампліни, апхіли, поворороти і таке інше ... Тому помалу зменшую темп і вже всі конкуренти поїхали десь далеко, Роман і Володя зійшли...

        Їду спокійно в свому темпі, пульс збиваю до 170. (на кінці гонки середній пульс вийшов 172) Крутити вже набагато легше правда на тих 2 апхілах вкручувати не можу так як на технічних секціях викладаюсь на повну, та і до того валив... Обганяють мене спочатку лідери на 1 коло, а після звістки що заді вже нікого і спереді теж не близько хтось, останні 2 кола ще збавляю щоб їхати замість 6, 5 кіл :-) Виявилось що зійшли ще 2 і я 9. Ще перед початком сміялись що профіки просто поламаються на цій трасі і проїду не останнім. Впав тільки один раз, що мене дуже здивувало так як навіть на "сіськи" неставало сили і я на 4 і 5 коло недолітав і добре влітав заднім колесом в 2 горб. Правда на прикатці мені падіння надовго запамятається :-)
        Супер траса, приїду сюди ще не раз, навіть просто покатати. Дякую фотографам за класні кадри. Організація теж здивувала, думав буде простіше. Впевнений що ця гонка дуже швидко набуде популярності в Україні!!

 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 7.0982809066772