bikeportal.org.ua

Крос-кантрійна гонка "Городище Кантрі" 2015

XCO "Городище" 2015

         Ось нарещі домашня гонка. До якої я приклав не мало зусиль в плані траси. Планую досить багато ще зробити але все час. А організацію повністю вирулили Косило Володимир і Пристай Юрій. Як завжди до гонки не тренувався, робота, ремонт ... Навіть на трасі більше 3 кіл не проїжджав.
         За тиждень до гонки траса була в нармальному стані, підйоми всі виїжджали навіть попри те що падав сніг.  Цілий тиждень час від часу поливало дощами, правда не думав що траса може так розмокнути. Катався на ній і після злив і все норм. Тут напевно роль відіграв сніг який стояв 3 дні і добре впитався.
         В день гонки маркували і я не міг повірити на що перетворилися підйоми, суцільне болото. Де не де навіть пройти важко. Щось робити було вже пізно. На прикатці правда все виїхав, на спуску після батерей привик різко в поворот заходити правда щеплення там було мало тому приляг.
Дякую всім хто таки вирішив прийняти участь попри трасу і погоду :-)
               Плани на гонку як завжди .. останній, передостанній, їхати в свому пульсі, насолоджуватись спусками.
               Всі з старту рвуть я їду позаду, На камяному торчку прийшлось спішитись правда всі решта кола там проїхав. Перше коло ще пробував по болоті з травою їхати. Але резина 2,4 хоч і тримає, зазори малі і вже до верху торчка колесо не крутилось. Всі решту кола там проходив пішки. Поки почистив і зміг рушити всі відїхали.

             На пологій частині в далені бачу Сорока Роман, Сорока Ярослав і Випасняк Любомир які вже добрих 2 хвилини везуть. Правда спуски ці можу їхати чуть не з закритими очима і вже до кінця спуску доганяю групку.

Так і їхав за ними все 2 коло на верху попросив Сорока Ярослав пустити на спуск перед ним. Спуски вузькі місць для обгону практично нема, думаю наступного року в деяких місцях розширим. Так і поїхав за Любчиком і Романом, правда Роман чуть зійшов з траекторії і далі ми вже 2 їхали.

               Обігнати не було де, а там де хотів невиходило. Хоча на такій трасі вважаю можна і не пускати на спуску. Вже під кінець спуску, на мінсовому контруклоні, знаю важко але так теж цікаво :-) Любчика зносить він пропускає я туплю але всеж вихожу вперед. Стараюсь максимально відірватись так як знаю що можу на спуску зробити хвилинку відриву. Правда на виїзді попри джерело як завжди частково застрибую в поворот, приляг правда не сильно і далі вже на повних парах в відрив.

               Третє коло вже їхав спереді і старався обовязково вийти на спуск першим. Пульс ніби норм по відчуттях тоже норм. Спуск вихожу перший і роблю ще зазор.

                На четвертому колі вже їдеться важкувато, пульс падає до 165, шанси зберегти 4 позицію таяли. Думав ось ось доберуть і все .. але ні якось так і знов на спуску перший. Пяте і шосте коло вже реально терпів, прийшла стіна. Але як вияволось ще можна трохи перетерпіти. Так і ледве з надзусиллями фінішую. Пульс 130 жесть ... Присів таке враження що мозок відмовляє. Блін знов глюкоза чи то вугливоди або виснаженість, майже неспав напередодні. Круто що четвертий, але не круто, що не в задоволення їхав останні 3 кола...


            Дякую за боротьбу Сорока Роман, Сорока Ярослав, Випасняк Любомир було круто, мені сподобалось. Правда на більш рівних гонках в мене шансів нема, а на цій то все через погоду. На сухо по цій трасі все вилітається з норм швидкістю.
Всім дякую що приїхали підтримали, будемо розвиватись...

 

Інформація

Крос-кантрійна гонка "Городище Кантрі" 2015
18.10.2015
Надвірна
Положення
Регистрация
Список зарегистрированных (24)
Як добратися до стартової поляни
Фото, відео елементів траси
Результаты (27)
bikeportal.media:
Фото та відео (9)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (7 / 8.9)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників (1)
bikeportal.reports:
Звіти учасників (3)

коротке посилання на цю сторінку:
mtb.bikeportal.org.ua/4106
коротке посилання на положення гонки:
mtb.bikeportal.org.ua/4034
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 3.3662919998169