bikeportal.org.ua

Excalibur RACE MTB 2017

Кельтским Шляхом2017

Марафон, на який я морально готовився дуже довго. Ну не заходив він мені. Не знаю чому, може фізично не витягував, може болото та колючки на маршруті вибивали мотивацію, а може профіль висотний дуже рваний. Кароч перші рази взагалі була паніка. Але десь з 3го разу я його проїхав, проаналізував трек, зробив висновки, вже більш менш мав розуміння, що і як їхати. 

А тепер по суті.

Старт- все більш менш нормально, трохи затиків у калюжах та на першому підйомі, але до його кінця вибрався з групи і почав добирати лідерів. І майже добрав до Коропецького озера. На підйомі від озера в Коропці трохи заїхав в колію, (не видно було через траву), втратив темп. ((На підйомі у Брестів використав 1 гель)).

Так і їхав сам весь час до Чинадієвського переїзда. Де чекав поки пройде потяг, там мене добрав Юра Тимцо. Поки чекав - ноги шось зовсім задубіли і я ніяк не міг розкрутитись, а там ще робочий підйомчик до Обавського карьєру, Юра натягував я старався не відпускати так і вимучив той підйом (довго буду його пам"ятати...жара судоми от от...) На спуску обігнав Юру і їхав першим колесом (використав гель після спуску  і один магній перед підйомом)  на підйомах Юра добирав, на спусках я відривався. Так і їхали вдвох. Я спереду Юра на колесі. (розмітка в полі і лісі -ЧОРНОЮ стрічкою- це жестяна ЖЕСТЬ) на швидкості пару разів промазав повороти. (я місцевий і то неприкатану частину тормозив)

В Кольчино звернули не туди (Люди зірвали ленту, а Артем ввечері запевнив, що маршрут йде саме туди).

Далі так і віз Юру на колесі до самого моста - через річку, де промазав поворот, а Юрі, який був позаду маршал встиг вчасно вказати на зїзд, так і зловив просвіт метрів в 30. Добрати вже не сильно й міг...судоми були дуже близько. 

 Та й Юра трохи схитрував, коли я сказав щоб він вийшов на зміну, він не захотів, а на мої слова - "що ми в різних категоріях і нема чого навалювати" тактично промовчав. Так я і втратив 1ше місце в генералі по любителях. (СПС шламбауму, і Юрі)

А тепер висновки. 

Мої лажі:

1) На підйомі у Брестів зупинився біля джерела попив, набрав флягу, трохи змився. Збив темп. Не знав, що у Брестові буде КП. (-2хв)

2)Переїзд -5хв. Задубіли ноги.

3) Мало гелів, або треба добавити ще пару батончиків. Води хватало (пив на КП). У флязі 2 табл Сарбонекс (треба 3-4 кидати)

4) брав з собою БЦАА 6табл магній та кальцій з Б6. Забув випити. (а треба було-бо на прикатці зробив собі помітку, що  в Брестові на верху треба 100% закинутись)

Лажі оргів:

1) Розмітка майже всюди зокрема на спусках до Кленовецького озера і далі у пром зоні , у стані втоми не читалась зовсім.

( Чорно-білий колір -КАРЛ!!!)

2)МАЛО- катастрофічно мало надписів на покритті на асфальті стрілки з напр руху, каміння має бути фарбою покрашене та на стовбурах дерев позначки маст бі!!! 

Дуже мало розмітки-це  дуже напрягало, і не давало відірватись від Юри Тимцо. (Тільки відїхав і вже стоїш вдивляєшся чи туди, або повертаєшся ) Треба було прикатати і цю частину (понадіявся на "я мєсний усьо знаву" Плачет )

3) На офіц треку не було даних щодо КП у Брестові. (лишня зупинка і вода у флязі, збитий темп на підйомі.) Або я завтикав- Х.З. 

А вцілому все було класно- мені особисто сподобалось!!!

Хепі енд.Смеётся

 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 0.75276112556458