bikeportal.org.ua

Лісова Пісня / by Merida 2019

Подяка від організаторів

Схоже, учорашній день став хорошим підтвердженням тези, що якщо ідея справді хороша, то Всесвіт сприяє її реалізації.

 

https://www.facebook.com/bogdan.voyevodin/posts/2509606869121313

 

 

У цьому пості я спробую хоча б звести в одне місце усю ту фантастику і добро, які стались за останній місяць.

 

Перше: Merida Ukraine та компанія Vysota Bike.

Уявіть — ви один з найбільших та найавторитетніших велосипедних дилерів в Україні. І в один прекрасний серпневий день до вас приходять 2 не дуже ясних чувака, які кажуть:

"А давайте проведемо гонку! Кльовіньку і з великою кількістю учасників!"

 

На логічне питання "Панове, а скільки гонок ви організували і провели у своєму житті?", два чувака кажуть "Жодної" і запопадливо посміхаються...

 

Як би ви вчинили у цій ситуації? А "Висота" повірила, що ми зможемо. І повністю підтримали нашу з Kostya Zhuchenko відверто безумну затію. Так остаточно народилась "Лісова Пісня" з офіційним титульним спонсором — Merida Ukraine.

 

Vitaly Skorik, Anton Antopel, Alex Rudenko, George Strul — дякуємо за ризиковість і що вислухали та дали нам можливість реалізувати усе задумане.

 

З цього моменту почався простий відлік — зможемо ми витягнути все це, не маючи за спиною жодного самостійно проведеного велосипедного івенту?

 

І ось тут респект Kostya Zhuchenko. Те, скільки організаційних моментів вивіз на собі Костя я не можу до кінця осягнути думкою. Таке враження, що не було питання, за яке він не брався. Від пошуку локації, підготовці траси, організації людей до запеклих спорів про колір стрічки на медалі фінішера.

 

Roman Qudin — наш майстер прекрасного. Ромі ми дали повний карт-бланш на розробку візуалки і повністю приймали усі ідеї. Бо якщо ти просиш спеціаліста допомогти з профільним питанням і потім не погоджуєшся з його фаховими рекомендаціями, то нащо ти тоді кликав спеціаліста? В результаті ми отримали неймовірної краси та цілісності айдентику, медалі, футболки та інформаційні плашки. Яку я періодично намагався псувати своїми нашвидкоруч зклепаними картинками (хоча так знову видна різниця між дизайнером-ПРО і звичайною людиною).

 

Vitaliy Tsaruk закривав частину палаючих питань і підстраховував навіть у тих моментах, про які ми просто забували.

 

Розмітка та траса — це взагалі окреме... Просто не питайте, скільки коштів пішло на помаранчеву фарбу у балонах І скільки часу у Кості та Алексей Харченко пішло на розмітку та ПЕРЕРОЗМІТКУ після дільності бобра-дибіла, що згризав кору з нанесеними мітками... А скільки хлопці з помічниками часу вбахали, щоб прибрати з треку 65 повалених дерев. Хоча ні, скижу — більше тижня роботи)))) Лісники щось не дуже чухались, тож довелось своїми силами.

 

Величезну підтримку надала Київська сотка — від порад та настанов до робочих рук та реманенту. Sergii Kharchuk, Анна Бондарчук, Александр Дорофеев, Юра Тыхун — ви космос!

 

Також я був до глибини душі вражений тою участю і сприянням, які взяли на себе веломагазини. Velobazar.com організував видачу стартових і реєстраційні процедури на стартовій. Плюс годував учасників кошерним вінницьким салом від Александр Царевский і привіз умивалку  Chamois Butt'r Ukraine. VeloOnline - велосипедний магазин. забезпечив гонщиків та уболівальників справжнім плово, аромат якого літав над стартово галявиною і паморочив голову. Alantur.ua підступно зманювали учасників неймовірним глінтвейном (яка гонка, коли тут таке класне дають) у фірмових кружках і розважали усіх навколо. VeloGO - жизнь в движении привезли буквально ЯЩИК ПРИЗІВ на лотерею!!!

 

Взагалі сама лотерея. Я дуже спробував зробити її не нудною, а драйвовою і цікавою як учасникам так і партнерам. Гадаю, що кльові фляги та ізотонік від Science in Sport (Pavlo Morozov дякую, що підтримав! Olga Moskalenko обіймашки!!!), корисні призи від VeloGO - жизнь в движении, грошові сертифікати від VeloOnline - велосипедний магазин. та Alantur.ua і пачка призів від Чиста Вода, TM ClearWater вас потішили, любі учасники!

 

Неймовірну вдячність направляю команді Multiki Races - Мультиспортивна Українська Ліга... та особисто Maryna Shcherbatska за суддівство та ультрачіткий таймінг! Я не дуже розумію, як жива людина може працювати з точністю чіпованої системи, але факт лишається фактом.

 

Я не скажу чому (це наша маленька таємниця), але окремий респект і подяка за мою врятовану жопку йде Anna Danylenko

 

Окрім цього Аня та Макс Гладаревский відповідальні за чітку роботу волонтерів

 

Мій особистий герой дня — дружина, Anna Voievodina. Яка їхала "погуляти", а в результаті весь день продавала гелі SIS, подавала банани і розливала воду учасникам. А закінчила день відмиванням казанів від залишків плову. Люблю тебе дуже!

 

Ігор Хижняк, Нова Федерація велоспорту Києва — вдячність за допомогу з офіційним оформленням необхідних документів.

 

Volodymyr Melnyk та Київський велотрек — обладнання працювало ідеально! І дякуємо, що звели на з Чиста Вода, TM ClearWater — ідеальний водний партнер для велосипедних змагань!

 

Дмитрий Блудов та Мар'ян Панько — я бачив скільки ви відбігали з технікою і наскільки довго були, моя вам повага і розуміння колосального об'єму роботи...

 

А коли будуть фотки?

*лунають постріли*

 

Евгений Паженец — футболки кращі ніж у Баленсіаги! І подяка за оперативність. Yuliia Tkachenko Эдуард Ткаченко Edizaingroup — ви реально ТОП на ринку медалей! І окремий цьомчик за підтримку...

 

Але головна і найважливіша подяка — учасникам. Саме для вас ми робили Лісова Пісня | by Merida! Ваші відгуки дають зрозуміти, що кілометри нервів та недоспані ночі були недарма.

 

І саме ви зробили Лісову пісню найбільшим МТБ-івентом Столиці...

 

Сподіваюсь, що до зустрічі у 2020 році

 

 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банер  
  
наверх
time: 0.83828806877136