bikeportal.org.ua

Любительський веломарафон «100EnVelo», Енергодар 2022

Розписка про відповідальність учасника

Розписка про відповідальність учасника Веломарафону та відмову від претензій

Я, _______________________________________________________________________________________________________________

                                                                                                                                              Прізвище, ім’я, по-батькові, 

 що зареєструвався учасником на МТБ марафон «100 EnVelo», заявляю, що підписуючи даний документ, звільняю від відповідальності Організаторів Веломарафону.

Я підтверджую, що на день проведення МТБ марафону «100 EnVelo» мені виповнилось 18 років і я повністю ознайомлений і погоджуюсь з усіма пунктами чинного Положення проведення відкритої першості ВП «Запорізька АЕС» з велоспорту та зобов’язуюсь його дотримуватись і несу повну відповідальність за стан свого здоров’я та фізичної підготовки та звільняю Організаторів МТБ марафону «100 EnVelo» від будь-якої відповідальності з цього приводу.

Я, відповідно до вимог ЗУ «Про захист персональних даних», даю свою згоду на обробку моїх персональних даних при проведенні заходів, пов`язаних з організацією  МТБ марафон «100 EnVelo», а також даю згоду на дачу інтерв`ю представникам ЗМІ та використання аудіо, відео та фотоматеріалів зі мною за бажанням Організаторів. Уповноважую Організатора обробляти мої особисті (персональні) дані, які мають відношення до Веломарафону, дотримуючись конфіденційності. Я даю згоду Організаторам на необмежене безкоштовне використання статичних та рухомих аудіовізуальних записів із зображенням учасника МТБ марафону «100 EnVelo», без територіальних обмежень, будь-якими сторонами, в комерційних та рекламних цілях та/або з метою створення архіву події. Я відмовляюсь від будь-яких вимог, що можуть виникнути щодо прав на використання такої аудіовізульної інформації.

Я підтверджую, що попереджений, що участь МТБ марафоні «100 EnVelo»» пов`язана з певним ризиком, і я приймаю цей ризик під свою особисту відповідальність. Я усвідомлюю, що участь у Веломарафоні є потенційно небезпечною активністю і, відповідно, несу відповідальність за всі без винятку ризики, пов’язані з участю у МТБ марафоні «100 EnVelo», в тому числі: зіткнення, падіння, контакти з іншими велосипедистами і транспортними засобами, глядачами, погодними умовами, якістю траси, інфраструктурними особливостями і обставинами на трасі під час проведення велозаїзду; я усвідомлюю, що це може становити небезпеку для здоров’я. У випадку отримання травми внаслідок нещасного випадку, власної помилки під час велозаїзду, або такої помилки іншими учасниками Веломарафону, або через стан здоров’я, я несу особисту відповідальність за наслідки можливої травми і пошкодження своєї екіпіровки тощо, при цьому я відмовляюсь від будь-яких претензій майнового та немайнового характеру.

Я заявляю, що мій стан здоров`я дозволяє мені брати участь у МТБ марафоні «100 EnVelo».

Я підтверджую, що в період підготовки, проведення (безпосередньої участі) МТБ марафону «100 EnVelo» не перебуваю під впливом лікарських засобів або в стані сп`яніння (алкогольного, наркотичного, токсичного чи т.п.) та не маю жодних медичних протипоказань для участі у Веломарафоні. Якщо я приймаю ліки, то підтверджую, що попередньо проконсультувався з лікарем і отримав від нього дозвіл на участь Веломарафоні, медичну довідку від лікаря додаю (за наявністю). Я погоджуюсь на можливий огляд лікарем до, під час та після Веломарафону в будь-який момент і можливе моє зняття з дистанції за порадою лікаря.

Я приймаю ризик, пов`язаний з ускладненням надання невідкладної медичної допомоги Організаторами МТБ марафону «100 EnVelo».

Я звільняю Організаторів, співорганізаторів, волонтерів і будь-яких осіб та/або організацій, задіяних Організаторами без винятку, від відповідальності, пов’язаної з діями, заявами, обставинами, станом, умовами Положення проведення МТБ марафону «100 EnVelo», що були заподіяні мною та іншими учасниками.

Я зобов’язуюсь, що не буду мати до Організаторів МТБ марафону «100 EnVelo» жодних претензій майнового та немайнового характеру, у випадку, якщо, в період підготовки, проведення (безпосередньої участі) і після закінчення Веломарафону у мене відбудеться погіршення здоров`я, я буду травмований, а також за матеріальні та нематеріальні збитки, які я можу понести в даний період.

Я заявляю, що ні члени моєї родини, ні мої родичі, не будуть мати до Організаторів МТБ марафону «100 EnVelo» жодних претензій майнового та немайнового характеру, у випадку моєї смерті.

Я усвідомлюю, що Організатори не несуть відповідальності за можливі прояви вандалізму, крадіжки та різного роду форс-мажорні обставини, яких може зазнати кожен учасник на різних етапах Перегонів.

Я приймаю можливе рішення Організаторів про своє недопущення, дискваліфікацію, відкликання тощо, у випадках, передбачених цим Положенням МТБ марафону «100 EnVelo» та/або чинним законодавством України.

Я не буду мати жодних претензій до організаторів у випадку не допущення на територію проведення змагань при наявності у мене температури вищої, ніж 37,2 0С.

Я погоджуюсь на можливий огляд лікарем до, під час та після Веломарафону в будь-який момент і можливе моє зняття з дистанції за порадою лікаря.

Я зобов’язуюсь дотримуватись протиепідемічних заходів у зв’язку із СОVID- 19.

 

 

 

«_____» _________________ 2022             _________________ ____________________________

                                                                         Підпис                                (ПІБ)

 

 

 

 

Додаткові контактні дані близької особи (використовуються при виникненні нещасного випадку):

 

Ім’я __________________________________________ Телефон ________________________


Attachments:
Download this file (Розписка про відповідальність учасника Веломарафону та.docx)Розписка про відповідальність учасника Веломарафону[Розписка про відповідальність учасника Веломарафону та відмову від претензій]40 Kb02/23/22 13:19
 

Інформація

Любительський веломарафон «100EnVelo», Енергодар 2022
14.05.2022
Енергодар
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (26)
Розписка про відповідальність учасника
Схема маршруту марафону «100 EnVelo»
bikeportal.media:
Фото та відео
bikeportal.votes:
Голосування учасників
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників
bikeportal.reports:
Звіти учасників

коротке посилання на цю сторінку:
mtb.bikeportal.org.ua/8530
коротке посилання на положення гонки:
mtb.bikeportal.org.ua/8527
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 0.69486498832703