bikeportal.org.ua

ГАЙОК ОСЕНЬ 2016

Отзывы участников

Всего отзывов - 7:


Котяра: (30.10.2016 21:15:01)
Спасибо организаторам! Был впервые. Трасса короткая, но интересная. Порадовали разные варианты, на любой уровень опытности гонщиков. С погодой повезло (учитывая общий апокалипсис). Развернутый ачччод попозжее, а то пишу одним глазом, второй пытается спать :)

White Warrior: (30.10.2016 23:10:25)
Трасса супер, дождик добавил своей изюминки! Организация бомба! Один минус- не говорили сколько осталось проехать кругов! Понятно, что надо было в голове считать круги, но всё же! Прошу принять во внимание ибо этот случай сыграл злую шутку! А так всё супер, будем приезжать и радоваться)

Вот какой праздник можно сделать скинувшись вдвоем денюжкой. Спасибо организаторам за душевную атмосферу. Так круто видеть деток на великах 70х годов гоняющих с огнем в глазах осенний кросс.
Трасса произвела впечатление, не ожидал. Было два таких страдательных подъемчика что я только раз решил выехать их не на краях.
Особенно понравилось как дети болели за местного гонщика Саню. Кричали наверное человек 20. Улёт!
Обязательно приедем к вам еще.

    ALLex: (01.11.2016 16:23:07)
Дякуючи організаторам, учасникам та вболівальникам, сірий, прохолодний, дощовий осінній день перетворився на яскраве, насичене емоціями, свято! Зусилля організаторів: траси різних рівнів складності, музичний супровід, що задавав темп змаганням, прикольний ведучий, грамоти та сувеніри для всіх учасників, бомбезні комплекти нагород для переможців, печеньки та гарячі кава-чайок, чудова дружня атмосфера - все це і перетворилось на "ГАЙОК ОСІНЬ 2016".
P.S. Здивувала карета швидкої допомоги, яка виїхала в лоб хлопцям 9-11р., під час їх заїзду.

традиционная для меня гонка, с несложной трассой и классной организацией)

Veritas_club: (09.11.2016 23:49:50)
А тим часом на шпальтах газет в Білій Церкві :

«Гайок-осінь-2016» - це дощ, болото й щастя :)
Аматорські крос-кантрійні велозмагання «Гайок – осінь», які цього року відбулися 30 жовтня, - це, безсумнівно, найбільш гучна в місті велоподія. Три цікаві траси різної складності, професійний підхід до організації, підтримка велосипедистів-любителів від елітних велогонщиків – все це заново закохує у спорт, у велосипед, й надзвичайно мотивує.
Свого часу Руслан Подгорний, чемпіон світу в командній гонці на треку, заснував ці змагання, а цього року безпосередньою організацією займалися Артем Теслер, бронзовий призер Кубка світу на велотреку та елітний велогонщик обласної велошколи «Промінь», та велолюбителі, які традиційно долучені до організації цього дійства, Руслан Пенькас та Андрій Сінкевич. Та певно, що не обійшлося і без волонтерської допомоги, яку переважно забезпечили велосипедисти найбільшої в Україні аматорської велокоманди «In velo Veritas»: підготовка доріжок до змагань, прибирання листя, обрізання гілок, чатування та поворотах під час змагань, чергування на розливі чаю-кави – кожен уніс свою часточку в організацію процесу. Саме тому все перетворилося не просто на змагання, а на справжнє свято :)
Багато зібралося поодиноких велосипедистів та тих, хто приїхав невеликими компаніями, але особливо варто відзначити тих, хто до участі долучився організовано та у великому дружному складі. Це юні велогонщики обласної велошколи «Промінь», велосекції ДЮСШ «Богатир», команда «In velo Veritas» та чарівний 6-Г клас четвертої школи (класний керівник – Світлана Миколаївна Козловська), для якого тільки у жовтні це вже був третій спортивний старт (2 жовтня вони бігли Білоцерківський марафон, 22 жовтня взяли призи на фестивалі зі спортивного орієнтування «Голосіївська осінь», та 30 жовтня змагалися у цій крос-кантрійній гонці).
Змагання тривали цілий день. Першою стартувала дітвора. У категорії «Хлопчики» перше місце здобув Дмитро Бузинський, друге – Максим Макаренко, третє – Владислав Ковтуненко. У категорії «Дівчата» перемогла Дарина Лук’янець, другу сходинку на подіумі зайняла Аліна Пилипенко, а третю – Вікторія Джима. Потім почали змагатися дорослі і тут у лісі стало гаряче. Починати треба з найскладнішого, так було і тут – першою приборкувати взялися трасу «hard» (найтяжчу). Тут сміливців вийшло на старт небагато й серед них першу позицію витримав Олег Хлопов. Другим фінішував Єгор Панченко, а третім – Ілля Божков. Випробувати себе на трасі «medium» (середньої складності) вже було значно більше охочих, а отже – й конкуренція значно вища. У цій категорії перше місце у безсумнівно складній боротьбі виборов Юрій Кресан. Другим приїхав Михайло Бойко, а третім – Діма Пономарьов. Також багато вийшло на старт траси «light» (типу легкої, яка не така вже й легка ). Серед чоловіків першим із нею справився Олександр Макаренко, другим на фініш прибув Петро Гаврилін, а третім – Андрій Лунін. На цій трасі також був і жіночий старт. Серед жінок золото виборола Анастасія Кабаєва, срібло – Вікторія Бірюкова, та бронзу – Олена Ганіна. Змагатися не було легко, адже погода за цілий день продемонструвала всі свої можливості: дощ перетвори грунт на справжнє місиво, по якому їхати іноді було навіть несила. Колеса ковзали, всі намагалися міцно триматися сідла та руля, але не завжди це вдавалося, тому й у багнюці декому пощастило повалятися :) Але все це тільки підсилює смак перемоги, або того, що ти це просто пережив :)
Усіх учасників організаторами нагородили грамотами, переможців – ексклюзивними медалями та сувенірними чашками, також усі отримали пам’ятний магнітик. Думаю, щасливим з галявини гайка поїхав кожен, адже навіть просто витримати такі дистанції та перешкоди – це вже перемога :)
Зазираючи наперед, здається, що так незабаром у Білій Церкві з’явиться справжній велопарк :) Адже кожного року велолюбителі дбають про те, щоб розширювати мережу велодоріжок, самі будують трампліни, перешкоди, стежать за порядком на цих стежках. І зараз тут уже є де себе випробувати не тільки початківцю, але й затятому гонщику. От, власне, як будуються велодоріжки для спорту та здорового гарту – із граблями та лопатами в руках. Завжди люблю наголошувати, що все це тримається – на ініціативі. Тому організаторам – велика вдячність, що не стомлюються організовувати це дійство. Дякуємо кожному, хто приклався, аби все відбулося, й вітаємо переможців! Такі здобутки – це здорово :)
Вікторія Бірюкова, фото Олександра Баранова та Анастасії Кабаєвої

Все сработали классно ! На будущее хотелось-бы возврастные категории и более жесткий контроль участников по категоряям их подготовки.

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

18.05.24, Змагання з МТБ(ХСО)
Сумская обл,село Мала-Рибиця.
25.05.24, «Домбровське MTB крос-кантрі» 2024
Калуш
24.08.24, XCM "Сколівські Бескиди"
Сколе
07.09.24, XCM Карпова осінь
Рівне

Банер  
  
наверх
time: 0.80748701095581